Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Jan van den Oetelaar 50 jaar in dienst bij Van Berkel Jan van den Oetelaar 50 jaar in dienst bij Van Berkel

Een bijzondere mijlpaal: Jan van den Oetelaar 50 jaar in dienst

Datum 14 februari 2023

Bijna al zijn werkzame jaren werkte Jan van den Oetelaar bij Van Berkel. En ook na zijn pensionering kon hij niet stoppen. 19 jaar oud was hij toen hij op 1 februari 1973 in dienst kwam en nu vieren we zijn 50-jarig jubileum.

Jan is met recht een echte aanpakker en is als loadermachinist helemaal op z’n plek op onze composteringslocatie in Uden. En als vaste kracht van ons loonwerkteam heeft Jan in 40 jaar tijd al heel veel kuilen aangereden.

Als Van Berkel vinden we het extra bijzonder dat Jan de tweede jubilaris is die zijn 50-jarig jubileum viert. Zoveel betrokkenheid zegt iets over Jan als persoon en ons als bedrijf. Teamgeest, inzet, vakmanschap en samen mooie projecten maken is wat ons echte aanpakkers maakt.

Ook thuis is Jan een bezig bijtje en stilzitten kan hij niet zo goed. Dat hebben we in de afgelopen 50 jaar gemerkt. Jan gaat door tot het af is. En een borrel of feestje? Daar is hij altijd wel voor in! Jan houdt van gezelligheid en genoot dan ook met volle teugen tijdens zijn jubileumviering.

Jan van den Oetelaar 50 jaar in dienst bij Van Berkel
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties