Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Proclaimer

Betrouwbaar en actueel

Als Van Berkel Groep besteden we er de grootst mogelijke zorg aan dat de informatie op deze website betrouwbaar en actueel is. Fouten maken is echter menselijk en ook wij kunnen iets over het hoofd zien. Komt u iets tegen op de website dat niet klopt? Laat het ons dan weten!

Informatie gebruiken

Wilt u gegevens, adviezen of ideeën van onze website gebruiken? En wilt u er zeker van zijn dat de informatie klopt? Stem het dan even met ons af. Het kan zijn dat u informatie op deze website ook schriftelijk op papier of als pdf-bestand kunt krijgen. Als er verschillen zitten in de teksten, dan is de tekst in de papieren versie/ pdf-bestand juist. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen.

Links op de website

Op deze website staan (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. En vanuit andere websites worden er links gelegd naar deze website. Zulke (hyper)links zijn alleen bedoeld om u gemakkelijk extra informatie te geven. U kunt er geen rechten aan ontlenen.

Elektronische berichten

We doen ons best om zo snel mogelijk op e-mails en andere elektronische berichten te reageren. Het kan voorkomen dat een bericht niet goed of niet op tijd bij ons aankomt. Of dat er omstandigheden zijn waardoor we niet of niet op tijd kunnen reageren. We kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen van deze berichten of het verwerken daarvan.

Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties