Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Vacature kraanmachinist Materieel en bouwlogistiek - Cultuurtechniek Vacature vakman buizenlegger Vacature kraanmachinist cultuurtechniek

Werken bij

Werken en jezelf blijven ontwikkelen bij Van Berkel Landschap & Infra

Wat werken binnen ons echt Brabantse familiebedrijf zo mooi maakt? We staan allemaal klaar voor elkaar. Om te helpen, naar elkaar te luisteren en een welverdiende schouderklop te geven. Als team krijgen we mooie dingen voor elkaar en daar zijn we heel trots op. We waarderen jouw inzet en betrokkenheid daarbij. Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En om de verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. Van kraanmachinist en terminalmedewerker tot planner en vrachtwagenchauffeur. Ben jij ook een aanpakker van nature?

Direct naar:

  Actuele vacatures

  Vrachtwagenchauffeur container combinatie

  Van Berkel Landschap & Infra
  Wat ga je doen? Je transporteert met een 8×4 container combinatie verschillende producten en containers vanuit onze locaties naar klanten. Dit zijn zowel klanten in de regio als klanten door heel Nederland en België. De werktijden zijn over het algemeen tussen 6.00 uur en 18.00 uur. Er is geen sprake van overnachtingen. Wat krijg jij? […]

  Machinist maaiboot

  Van Berkel Landschap & Infra
  Wat ga je doen? Als vaste machinist van de maaiboot ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk op het water. Je wordt met name ingezet voor projecten in het onderhoud van de groene buitenruimte. En het mooie is, je ziet direct resultaat van je werk. In de wintermaanden werk je mee aan onze landschap en […]
  Vacature kraanmachinist cultuurtechniek

  Kraanmachinist cultuurtechniek

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als kraanmachinist cultuurtechniek ga je de ene keer zelfstandig aan de slag, de andere keer werk je samen met je collega’s aan een project. Het mooie is, je ziet direct resultaat van je werk.
  Vacature tractormachinist cultuurtechniek

  Tractormachinist cultuurtechniek

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als tractorchauffeur cultuurtechniek komt je behendigheid met machines zoals de tractor en hydraulische machines goed tot zijn recht. Je wordt met name ingezet voor projecten in het onderhoud van de groene buitenruimte.

  Vakman buizenlegger

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als vakman buizenlegger kun je rekenen op een afwisselend takenpakket. Van het aanleggen, onderhouden of vervangen van rioleringen en uitleggers tot het plaatsen van kolken, putten en damwanden.
  Vacature kraanmachinist

  Kraanmachinist infra

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als kraanmachinist ga je de ene keer zelfstandig aan de slag, de andere keer werk je samen met je collega’s aan een project. Afhankelijk van jouw vaardigheden kunnen we je ook inzetten voor andere werkzaamheden binnen onze organisatie.

  Stage & BBL’ers

  Ook voor stagiairs en BBL’ers biedt de Van Berkel Groep kansen. Je zou niet de eerste zijn die via een stage of opleiding een mooie carrière binnen ons bedrijf start. We zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Ook zijn we partner van Weijs werkend leren, een MBO-3 opleiding voor vakspecialisten in onder meer infra en groen.

  Lees meer

  Staat er voor jou geen leuke functie bij? Vul het vacature alert in, dan krijg je een seintje als er een nieuwe vacature is. Of kijk eens bij de vacatures van de andere Van Berkel bedrijven. Bekijk hier alle vacatures van de Van Berkel Groep.

  Wil je een melding krijgen wanneer er een nieuwe vacature online staat? Meld je dan aan voor onze vacature alert.

  Wil jij het vak leren van echte pro’s? Een vakspecialist worden in infra of groen? Dan is Weijs werkend leren echt iets voor jou! Klik op het logo en lees er meer over!

  Weijs werkend leren

  Wil je graag aan de slag binnen het team van de Van Berkel Groep, maar is er geen (passende) vacature? Laat dan van je horen en stuur ons een open sollicitatie. Wie weet ben jij de juiste persoon op het juiste moment!

  Over Van Berkel Landschap & Infra

  Van Berkel Landschap & Infra is onderdeel van de Van Berkel Groep in Veghel. Een echt Brabants familiebedrijf met ruim 250 gepassioneerde medewerkers, een uitgebreid machinepark en negen locaties. Wij zijn aanpakkers van nature, gespecialiseerd in de dienstverlening op het gebied van landschap, infrastructuur en agrarisch loonwerk.

  Onze mensen vertellen over hun baan bij Van Berkel

  Werken met machines in de infra, landschappen aanleggen en onderhouden of aan de slag in agrarische dienstverlening. Bij Van Berkel Landschap & Infra kun je veel kanten op. Hoe leuk, uitdagend en leerzaam een baan bij Van Berkel is? Daarover laten we graag onze mensen, en misschien wel jouw aanstaande collega’s vertellen. En vergeet niet om de video te kijken over de mensen achter ons bedrijf.

  Bekijk de video

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature
  We zijn een Brabants familiebedrijf
  We bieden volop kansen om te groeien
  We hebben een hecht team enthousiaste collega’s
  We werken hard en vinden gezelligheid ook belangrijk
  Contact
  A
  Doornhoek 4265
  5465 TG Veghel
  Onze locaties