Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Hoogste punt nieuwbouw Van Berkel Groep

Nieuwbouw Van Berkel bereikt hoogste punt

Datum 9 april 2021

Op donderdag 8 april bereikten we het hoogste punt van de nieuwbouw aan de Doornhoek. Een mijlpaal om te vieren. Samen met het bouwteam maar zeker ook met onze eigen medewerkers. Al 65 jaar wordt er keihard gewerkt door ons team van aanpakkers. Samen hebben we al veel bereikt.

Gerard Welte maakt op 1 mei al 50 jaar onderdeel uit van ons team. Aan hem dan ook de eer om de vlag naar het hoogste punt te hijsen. Gerard heeft ons bedrijf zien groeien in die 50 jaar. We zijn van origine een Eerds bedrijf en zijn nog altijd gevestigd op de locatie waar het ooit begon. Door de groei zijn in de loop der jaren meerdere vestigingen ontstaan in het buitengebied die straks worden samengevoegd.  

Op industrieterrein Doornhoek in Veghel realiseren we een nieuwe hoofdvestiging op een perceel van 85.000 m2. Op deze locatie komt het hoofdkantoor, centrale werkplaats en krijgt Van Berkel Landschap & Infra haar thuisbasis. Voor de realisatie van de nieuwbouw kiezen we voor een constructieve samenwerking tussen lokale ondernemers. Het bouwteam bestaat uit Bouwbedrijf Peter Peters b.v., Verstegen elektro-technisch installatiebureau, Rooijakkers Installatietechnieken, Gacom BV, Buro Kade, RB Bouwadvies en Altavilla.

Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties